Microsoft знову хоче зробити Skype нормальним

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft вирішила відкликати з Skype функцію Highlights, що є аналогом історій з Instagram , і спростити інтерфейс програми. Таку заяву зробив Пітер Скіллман, директор по дизайну Skype. За його словами, нововведення не знаходило належної популярності серед користувачів, а значить, в його подальшому присутності немає ніякого сенсу.

«Працюючи над Skype, наша команда прагнула максимально враховувати побажання користувачів, – говорить Скіллман. – Ми вивчили, як саме люди використовують додаток [Skype], щоб зробити взаємодію з ним ще більш ефективним. Для цього ми створили сайт UserVoice, де кожен міг вказати нам, на чому зосередитися ».

Skype – оновлення

Відмова від функції Highlights, впевнений Скіллман, спростить інтерфейс програми, дозволивши користувачам зосередитися на його основні функції. А оскільки Skype – це в першу чергу сервіс для здійснення дзвінків та обміну повідомленнями, то і увага розробників відтепер буде сконцентровано саме на цьому.

Вимушений даунгрейд відбудеться 30 вересня цього року. Саме тоді має вийти оновлення, яке видалить з інтерфейсу Skype частина невикористовуваних функцій. До того моменту у користувачів все-таки буде можливість завантажити всі повідомлення, які були опубліковані в рамках функції Highlights.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.