Instagram спрощує верифікацію користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Портал The Verge розповів про оновлення безпеки і новий спосіб підтвердження своєї сторінки в соціальній мережі.

Тепер великим акаунтам з великою кількістю передплатників для веріфіцірованія своєї сторінки необхідно буде безпосередньо запросити підтвердження через форму. До цього користувачі сподівалися, що коли-небудь Instagram сам помітить їх і надасть такий статус.

Для того, щоб підтвердити свою сторінку, необхідно зайти в свій профіль, перейти в «настройки», вибрати «запит підтвердження» і заповнити необхідну інформацію. Після цього адміністрація розгляне заявку і оголосить, схвалена вона чи ні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зміни торкнулися і системи безпеки. Відтепер налаштувати двухфакторную аутентифікацію можна через сторонні сервіси, які співпрацюють з Instagram, такі як Google Authenticator і DUO Mobile. Таким чином користувачі зможуть отримувати коди підтвердження через призначені для цього додатка, що є більш безпечним способом.

Крім цього, з’явилася функція «дані облікового запису», яка автоматично буде показувати інформацію про сторінку з великою кількістю передплатників. Чи стане видна країна, в якій знаходиться користувач, зміни імені власника аккаунта за останній рік і будь-які оголошення, що з’являються на сторінці.

Facebook, якій належить Instagram, пояснила, що всі ці нововведення впроваджені для спрощення отримання інформації про користувачів, що в підсумку призведе до посилення безпеки соціальної мережі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.