Categories: Інтернет

Один з найперспективніших проектів Google з тріском провалився

Share

Колись давно компанії Google вдалося створити пошукову систему, якою сьогодні користується буквально вся планета. Саме вона принесла IT-корпорації світову славу і безліч грошових коштів. З тих пір пройшло вже багато часу, за який «пошуковий гігант» спробував розширити сферу свого впливу. Для цього було запущено і реалізовано безліч проектів, проте багато з них просто провалилися, не зумівши витримати конкуренції.

Одним з найбільш колись перспективних проектів компанії, на який вона покладала дуже великі надії, була соціальна мережа Google+, запущена багато років назад. Вона повинна була обійти за популярністю Facebook і Twitter, проте нічого подібного не сталося. Розуміючи провал своєї задумки, «пошуковий гігант» не надавав цим проектом практично зовсім ніякої уваги, 25 серпня 2018 року, він пішов на несподіваний крок.

Найбільшою спільнотою в соцмережі є Google France, в якому перебуває близько 470 тисяч користувачів. Як виявилося, з початку нинішнього року «пошуковий гігант» не робив в ньому ніяких публікацій. Буквально на днях, 23 серпня 2018 року, компанія оголосила про закриття цієї спільноти. Очевидно, що після такої інформації користувачі повинні почати від нього відписуватися, проте нічого подібного практично не відбулося.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналісти помітили, що за два дні з моменту оголошення про закриття найбільшого співтовариства в Google+ його покинуло лише 100 чоловік з 470 тисяч. Це говорить про те, що соцмережа вже давно не цікава користувачам, так як нею користуються лише одиниці. Навіть американська корпорація, визнавши свій провал, вирішила від неї відмовитися. Не виключено, що в недалекому майбутньому «пошуковий гігант» оголосить про її закриття, запропонувавши використовувати альтернативи, а саме – Facebook і Twitter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

  • Користуюся g+, краща альтернатива монстру-фб.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Googleукр
  • Останні записи

    Nothing готує ультрабюджетний смартфон CMF Phone

    Суббренд Nothing, CMF, зарекомендував себе на ринку завдяки доступним аксесуарам, таким як бездротові навушники, смарт-годинник…

    27.04.2024

    Samsung Galaxy Watch 7 може отримати сенсор для вимірювання рівня цукру в крові

    Напередодні швидкого анонсу нової серії смарт-годинника Samsung Galaxy Watch 7 в мережі з'явилася інформація про…

    27.04.2024

    Власник TikTok відмовиться від продажу соцмережі у США і швидше закриє додаток

    Власник і материнська компанія соцмережі TikTok, китайська корпорація ByteDance, заявила про неможливість будь-яких поступок владі…

    27.04.2024

    Google офіційно стала коштувати $2 трильйони на тлі розвитку ШІ

    Материнська компанія Google, Alphabet, офіційно досягла ринкової вартості 2 трильйони доларів, що є значною подією…

    27.04.2024

    MSI випустила новий флагманський ПК, який виглядає просто чудово

    MSI вперше показала свою лінійку нових готових ігрових настільних веж на початку цього року, а…

    27.04.2024

    У Windows 11 з’явиться “ШІ-провідник”

    В операційній системі Windows 11 оновлять "Провідник". Він отримає ШІ-функції, для яких будуть потрібні нові…

    27.04.2024