Google збільшила швидкість завантаження сторінок в Chrome для Android при повільному інтернеті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google навчить Chrome для Android в автоматичному режимі відключати завантаження JavaScript-контенту на веб-сторінках за умови поганого з’єднання з Мережею. Ігнорування браузером інтерактивних елементів дозволить забезпечити більш швидке завантаження сайтів навіть за відсутності 3G і 4G-інтернету.

«Якщо швидкість підключення до інтернету не перевищує 2G, Chrome автоматично відключить скрипти і плагіни JavaScript, блокуючи всі наступні запити на їх завантаження, – йдеться в описі функції. – При бажанні ви зможете активувати їх, натиснувши на клавішу “Показати” в нижній частині екрана ».

Як увімкнути функцію блокування JavaScript

На момент виходу публікації функція автоблокування JavaScript-контенту відключена за замовчуванням. Для її активації необхідно перейти за адресою chrome: // flags і, включивши надбудову # enable-noscript-previews, перезавантажити браузер. Увага: функція не працюватиме при стабільному підключенні до Мережі.

Це вже не перша спроба Google збільшити швидкість відтворення елементів на веб-сайтах в Chrome. Раніше в браузері з’явилася функція під назвою «лінива завантаження». Її активація дозволяла Chrome завантажувати тільки видимий контент на сторінці, отрісовивая залишився в міру прокручування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.