Нова програма Google для смартфонів сильно економить мобільний інтернет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Немає сенсу заперечувати, що програмісти компанії Google є справжніми професіоналами своєї справи. Вони створюють відмінне програмне забезпечення, яким потім користуються сотні мільйонів людей по всьому світу. Сьогодні, 24 серпня 2018 року, «пошуковий гігант» випустив нову програму для смартфонів на базі операційної системи Android, яка економить мобільний інтернет, дозволяючи скоротити витрати на оплату рахунків зв’язку від стільникових операторів в будь-якій країні світу.

Програма для економії мобільного інтернету від Google називається Datally, а лічені години назад вона оновилася до нової версії, отримавши ряд нових корисних можливостей і, що не менш важливо, злегка оновлений інтерфейс. Розробники з гордістю запевняють, що після тривалої роботи їм вдалося підвищити ефективність роботи всього програмного забезпечення, завдяки чому тепер мобільний трафік буде витрачатися ще повільніше.

Відтепер в програмі Datally є функція під назвою Emergency Bank, завдяки якій можна зробити так, щоб додаток зберігало певний обсяг інтернет-трафіку на екстрений випадок. В такому випадку залишитися без доступу до інтернету буде вже неможливо, що для когось гарантовано вкрай важливо. Досягнувши певного порогу, програмне забезпечення Google само обмежить споживання трафіку, щоб не використовувати всю квоту від оператора зв’язку, яку він надає в рамках тарифного плану.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На додаток до цього, тепер програма для економії мобільного інтернету від Google, призначена для смартфонів на базі операційної системи Android, підтримує режим сну. Активувавши його, сервіси та будь-які повідомлення перестануть витрачати інтернет-трафік, завдяки чому вдасться мінімізувати непотрібні втрати. Всі можливості в Datally налаштовуються самим користувачам, що дозволяє зробити так, щоб ПО працювало як треба, а не як хоче хтось із розробників «пошукового гіганта».

Як і всі програми Google для Android, програма для економії інтернет-трафіку на смартфоні доступна для завантаження і установки абсолютно безкоштовно. Вона також не містить в собі ніякої реклами, завдяки чому Datally можна сміливо записувати в список програмного забезпечення, яке обов’язково має бути встановлено на кожному телефоні, адже гроші зайвими явно не бувають. Нещодавно вдалося з’ясувати, що американська корпорація Google вирішила саму ненависну проблему Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.