Microsoft назвала «дату смерті» Skype

Багато років тому в світі з’явився месенджер під назвою Skype, який близько 5 років тому користувався рекордної популярністю серед користувачів.

З його допомогою можна обмінюватися текстовими повідомленнями і файлами, здійснювати голосові дзвінки, а також виробляти відеодзвінки, в тому числі групові.

На жаль, але погана реалізація всього цього привела до того, що даний сервіс, що належить Microsoft, дуже швидко втратив майже всю свою аудиторію, поступившись її WhatsApp, Viber і Telegram.

7 серпня 2018 року, компанія Microsoft нарешті зробила те, про що багато говорили останніми місяцями, а саме – назвала «дату смерті» Skype. Її офіційний представник розповів про те, що чекає цей сервіс в доступному для огляду майбутньому і до чого варто готуватися користувачам.

Ще й липні нинішнього року розробники випустили оновлений «Скайп» восьмої версії, який отримав новий зовнішній вигляд, а також безліч інших особливостей.За весь час його перебування на ринку новий Skype зібрав суперечливі відгуки, в зв’язку з чим компанія Microsoft вирішила почекати з тим, що вона обіцяла зробити, а саме – насильно відключити всі старі версії, щоб ними стало неможливо користуватися.

Співробітник американської корпорації зазначив, що «класичний» Skype продовжить повною мірою існувати, але лише протягом «деякого часу». Також було ясно дано зрозуміти, що в найближчі роки Microsoft не збирається «вбивати» меседжер Skype, як би сильно його аудиторія не скоротилася.

Компанія планує зробити все можливе для того, щоб він знову став цікавішим, ніж його конкуренти, в число яких звичайно ж входять WhatsApp, Viber і Telegram.

Таким чином, всім ненависникам «Скайпу» доведеться почекати щонайменше пару років, тому як в найближчому майбутньому даний сервіс продовжить повною мірою працювати.Втім, з урахуванням того, як швидко змінюються плани Microsoft, все може змінитися в будь-який момент. Якщо аудиторія месенджера Skype дуже сильно скоротиться, то з великою часткою ймовірності вона просто поставить на ньому точку, зробивши частиною історії.

Втім, зовсім недавно з’явилася інформація про те, що сервіс Skype, призначений для спілкування та обміну файлами, через нової функції «уб’є» WhatsApp і Viber.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.