Прощавай, реальність: Facebook працює над новим додатком

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Що нового очікує користувачів відомої мережі.

Американська незалежна спеціалістка по розробці – Джейн Вонг, яка займається дослідженням нового коду Facebook, опублікувала в своєму Twitter скріншоти програми Facebook Dating.

Вона з’ясувала, що зараз проходять його попередні тести, і активувати обліковий запис можуть тільки співробітники. У соціальній мережі підтвердили, що працюють над таким сервісом, але відмовилися повідомляти про подробиці.

Про такі плани почали говорити ще в травні 2018 року на конференції для розробників F8. Сам творець платформи Марк Цукерберг сказав, що “на відміну від аналогів”, Dating буде призначений для створення довгострокових відносин. Обмеження планують зробити жорсткішими – сервіс не буде доступний для користувачів Facebook з зацнятим статусом в анкеті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що скористатися додатком зараз можуть тільки працівники соціальної мережі, на головній сторінці сайту окремо відзначено, що цей “продукт не призначений для побачень з колегами”, a Facebook буде “карати працівників за порушення норм поведінки”. Учасників тесту просять вказати несправжні дані і обіцяють видалити інформацію перед запуском продукту.

Також це додаток буде враховувати різноманітність гендерних ідентичностей. При цьому під час створення сторінки користувач може вибрати стать, а в якості потенційного партнера вказати не тільки чоловічий чи жіночий гендер, а й інші варіанти – наприклад,  “Трансгендерна жінка”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.