WhatsApp отримав дві довгоочікуваних можливості, від яких всі в захваті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спілкуватися по SMS – це вже минуле століття, тому як такий вид передачі даних накладає великі обмеження на можливості передачі даних, дозволяючи обмінюватися лише обмеженим набором тексту. Саме тому з кожним днем ​​все більше людей звертає свою увагу на месенджери, а найпопулярнішим серед таких зараз є WhatsApp. Сьогодні, 13 липня 2018 року, цей додаток оновився до нової версії, і отримав дві довгоочікуваних можливості.

Зокрема, WhatsApp для Android оновився до нової бета-версії, яка вже доступна всім учасникам бета-тестування. Додаток отримало підтримку двох довгоочікуваних можливостей, від яких всі буквально в захваті. Розробники реалізували в «Центрі управління» операційної системи підтримку кнопки «Позначити як прочитане», якій раніше не було. Якщо зараз на неї натиснути, то нічого не станеться. Це означає, що над новою функцією все ще працюють.

За рахунок такої можливості всі користувачі WhatsApp незабаром зможуть вручну відзначати отримані повідомлення прочитаними, а це означає, що запускати месенджер доведеться рідше. Також тепер можна буквально в одне натискання через «Центр управління» відключити звук від месенджера, що іноді може бути вкрай корисно, наприклад, коли потрібно на чомусь зосередитися, але постійно приходять від співрозмовників повідомлення не дозволяють цього зробити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова можливість також поки недоступна для використання, проте настройка, що відповідає за її роботу, вже є в WhatsApp. Видання AKKet.com переконане в тому, що дві цих довгоочікуваних функції, що спрощують роботу з сервісом для спілкування, стануть доступні для використання всім бажаючим в найближчі кілька тижнів, а до кінця літа гарантовано. Потім, швидше за все, схожі можливості виявляться доступні користувачам смартфонів на базі операційної системи iOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.