Categories: Інтернет

«Київстар» примусово переводить абонентів на дорогі пакети

Share

Українці масово обурюються – один з найбільших мобільних операторів країни «Київстар» примусово переводить їх на більш дорогі безлімітні тарифні плани.

Формально компанія пропонує людям альтернативу. І тільки якщо ті не вживають ніяких дій, підключають їх до нових умов автоматично, пише  Україна Online

На ділі ж у абонентів практично немає рівних за умовами переходу можливостей. А Київстар робить все, щоб зібрати з кожного побільше грошей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Приводів нарікати на поведінку оператора у людей чимало. Перш за все, люди скаржаться на тотальний обман з боку Київстар з приводу термінів переходу на новий тариф. На власному сайті компанія пише, що в зв’язку з закриттям ряду застарілих тарифних планів з 15 травня по 15 липня абонентів переводять на пакет «Максимальний безлім» за 155 грн. При цьому уточнюють, що точний термін переходу надішлють кожній людині індивідуально.

Тут слова з ділом у Київстар не розходяться. Абоненти дійсно отримують СМС повідомлення, в яких вказують, коли тарифний план зміниться автоматично. Але дотримуватися зазначені часові межі ніхто і не думає.

«Ваш тариф закриється з 05.07 по 15.07. Виберіть самостійно новий по 477 * 1 або дочекайтеся автозаміни на «Максимальний Безлім». Дане повідомлення мені прийшло 28.06. У ньому зазначено, що тариф закриють до 15.07. Мій тарифний план за умовами оплати і термінами оплати минулого місяця повинен був діяти до 11.07. Чому Ви закрили мій тарифний план раніше, не давши мені часу визначитися з новим тарифним планом? », – запитує абонент Оксана на офіційному форумі підтримки« Київстар »5 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

  • Київстар вже давно москвастар, тому й такі дії.

  • Нічого дивного! МТС (UMC0 вже давно започаткувало таку практику, через що я і відмовився від їхніх послуг. Для всіх операторів головне - витягнути з абонентів якомога більше грошей! От і все! Вони власники - це головне. Не подобаються наші тарифи - ваше особисте горе. Антимонопольного комітету фактично в Україні не існує. Бо відкати від корпорацій значно більші ніж надходження з бюджету!

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Європейський Союз встановив нові правила для iPadOS

    У понеділок антимонопольні органи ЄС назвали iPadOS, операційну систему Apple для планшетів, важливим цифровим фільтром…

    29.04.2024

    Новий ШІ-чіп Apple M4 можуть представити вже 7 травня разом з iPad Pro

    До цього часу компанії вдавалося тримати технічні дані планшетів у секреті. Однак, з огляду на…

    29.04.2024

    З’явилися подробиці про доступні камерофони Huawei nova 13 Pro та nova 13 Ultra

    Нові смартфони компанії Huawei, nova 13 Pro і nova 13 Ultra можуть отримати процесор Kirin…

    29.04.2024

    Huawei Pura 70 Ultra виявився майже на 100% зроблений із китайських компонентів

    Флагманський смартфон Huawei Pura 70 Ultra знову розібрали блогери — але цього разу не для…

    29.04.2024

    Що насправді впливає на швидкість роботи смартфона

    Вважають, що швидкість роботи смартфона безпосередньо залежить від продуктивності процесора та оптимізації, яку провів виробник.…

    29.04.2024

    Beats готується представити навушники Apple Beats Solo Buds та Solo 4

    Згідно з останнім витоком, компанія Apple планує випустити свої нові продукти під брендом Beats наступного…

    29.04.2024