Ілон Маск налякав користувачів Мережі

SpaceX founder Elon Musk smiles at a press conference following the first launch of a SpaceX Falcon Heavy rocket at the Kennedy Space Center in Cape Canaveral, Florida, U.S., February 6, 2018. REUTERS/Joe Skipper
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Засновник компанії Tesla і SpaceX Ілон Маск нерідко дивує передплатників свого мікроблога в Twitter незвичайними ідеями. 

До числа таких ідей можна віднести вогнемети, створені компанією Boring Company і успішно розпродані за кілька днів, інформує інтернет-видання Vlasti.net .

На тлі сплеску інтересу до кіносерії про вигаданий парк юрського періоду один з читачів Маска написав бізнесменові про необхідність створити справжній заповідник з динозаврами. Той лаконічно відреагував на пропозицію, написавши у відповідь «Ok».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згода Маска стрімко привернуло увагу користувачів. Багатьох з них налякала перспектива створення справжнього парку юрського періоду. Так, деякі нагадали Маску, що в фільмах ця затія закінчилася погано.

Інші ж підтримали ідею, а один з читачів запропонував Маску створити динозаврів з вогнеметами, зазначивши, що так підприємець зможе вбити відразу двох зайців.

Нарешті, хтось вирішив запропонувати Маску не менше амбітний план щодо позбавлення світу від голоду і наданню кожному доступу до чистої води.

По всій видимості, в доступному для огляду майбутньому Маск, зайнятий порятунком Tesla і мріє про польоти на Марс, навряд чи зможе відродити динозаврів, однак не можна не згадати, що не так давно він обмовився, ніби займається створенням дракона-кіборга.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.