Foxconn почне збирати iPhone в США

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Foxconn оголосила про плани знизити залежність від Apple ще на початку червня 2018 року. Як повідомляє Reuters, в штаті Вісконсін скоро з’явиться нова фабрика і штаб-квартира цієї технологічної компанії.

Foxconn веде переговори про покупку семиповерхового будинку в Мілуокі для розміщення головного підрозділу. За приблизними оцінками, там буде працювати близько 500 осіб. Власний завод, розташований неподалік в штаті Вісконсін, займеться виробництвом дисплеїв і створить майже 13 000 робочих місць.

Приблизно рік тому Foxconn оголосила про свій намір побудувати фабрику, що виробляє рідко-кристалічні екрани. Площа заводу складе майже 186 гектар. Для його споруди знадобиться 10 мільярдів доларів, які компанія планує інвестувати протягом чотирьох років.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Штат Вісконсін став американською базою Foxconn не випадково – не так давно університет Вісконсін-Мілуокі запустив програму обміну студентами інженерних спеціальностей з тайванським університетом Чун Юань, в рамках якої молоді люди проходять стажування на фабриках технологічного гіганта.

Уряд США надав Foxconn пільговий податковий період, тривалість якого складе 15 років. За цей час компанії вдасться заощадити близько трьох мільярдів доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.