Інтернет

В жовтні гравців Warframe очікують два масштабних оновлення

Share
Час читання: < 1 хв.

У жовтні для популярної екшен-RPG Warframe заплановано два великі оновлення. Компанія Digital Extremes представила на Tokyo Game Show 2024 нові події, пов’язані із захоплюючим світом Warframe.

Докладніше

На демонстрації було продемонстровано оновлення під назвою «Комея та П’ять доль», а також анонсовано появу демоверсії Warframe: 1999. Реліз масштабного патчу заплановано на 2 жовтня, після чого у грі з’явиться новий герой — Комея, чиї здібності пов’язані з успіхом.

Користувачі також зможуть взяти участь у новій місії під назвою «Захист святилища», захищаючи поселення та збираючи Перлини Долі для Комеї у боротьбі із зараженими, отримуючи допомогу Комеї через кидки кісток.

Розробники також виправлять помилки та удосконалять здібності героя Калібану, роблячи його більш універсальним. Гравці зможуть отримати Калібан безкоштовно з 2 по 16 жовтня. Завершення демоверсії Warframe: 1999 буде винагороджено унікальним скіном “Протокол” для одноручного меча, а також надасть можливість дослідити Хельванію.

Warframe була випущена в 2013 році і доступна на різних платформах, включаючи ПК, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 та пристрої iOS. Сюжет гри полягає у битвах за владу над Сонячною системою між кількома фракціями.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Ігри
  • Останні записи

    Новий Cubot KingKong Star 2 оснащено передовими характеристиками

    Компанія Cubot радо представила свій новий захищений смартфон KingKong Star 2, який вже наступного місяця…

    29.09.2024

    Як продовжити термін служби батареї смартфона: поради експертів

    Термін служби батареї смартфона можна значно продовжити, якщо дотримуватися кількох простих рекомендацій, які допомагають знизити…

    29.09.2024

    Opera випустила нові функції та оновлення з ШІ для браузерів Opera One і GX

    На заході Opera Browser Days компанія Opera представила оновлення для своїх браузерів Opera One та…

    29.09.2024

    Xiaomi 14T Pro виходить на європейський ринок без зарядного блоку

    Xiaomi вирішила виключити комплектний зарядний пристрій із європейської версії смартфона 14T Pro. Замість нього у…

    29.09.2024

    iPhone 16 Pro Max лідирує у тесті на час роботи батареї

    iPhone 16 Pro Max продемонстрував найкращий час автономної роботи серед популярних смартфонів, згідно з оновленим…

    29.09.2024

    Google представила технологію проектування мікросхем AlphaChip за допомогою ШІ

    Google презентувала нову технологію розробки мікросхем під назвою AlphaChip, що використовує штучний інтелект. AlphaChip реалізує…

    29.09.2024