У “S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl” буде 64-кілометрова карта

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Розробники довгоочікуваної гри «STALKER 2: Heart of Chornobyl» оголосили, що карта гри займатиме 64 кілометри, що відкриє нові можливості та виклики для гравців. Реліз заплановано на осінь цього року, перенісши учасників у радіаційно забруднений світ, більш ніж через десять років після подій попередньої частини.

Реклама

Технічний продюсер STALKER 2 Євген Кулик обіцяє створити «величезний відкритий світ», наповнений небезпеками. Він зазначив, що завдяки новітнім технологіям, зокрема використанню Unreal Engine 5, команда розробників змогла створити безперервний світ без завантажувальних екранів. Особлива увага приділялася атмосфері невідомості, самотності та страху перед прихованими загрозами.

Основною особливістю STALKER 2 є величезна карта відкритого світу площею 64 квадратні кілометри, де гравці зможуть досліджувати різні місцевості та біоми, обіцяє Кулик. Зацікавлені вже можуть придбати STALKER 2 за вигідною ціною в магазині GGSEL.

Дата виходу гри «STALKER 2: Heart of Chornobyl» призначена на 20 листопада 2024 року. Події розгортаються в таємничій зоні, спустошеній ядерною катастрофою, де гравцям доведеться боротися за виживання. У Зоні їх чекають численні небезпеки, зокрема аномалії та екологічні загрози, такі як лічильник Гейгера і викиди.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ