Названа ключова гра, що виправдовує покупку PlayStation 5 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Експерти вважають, що для багатьох гравців основною причиною для покупки PlayStation 5 Pro стане довгоочікувана гра Grand Theft Auto 6.

Реклама

Згідно з останніми даними від Take-Two, реліз GTA 6 запланований на осінь 2025 року, і розробники обіцяють неперевершений ігровий досвід, який вимагатиме від користувачів найпотужнішого обладнання.

Після виходу Red Dead Redemption 2 на Xbox One X стало очевидно, що ця консоль забезпечує перевагу в стабільності частоти кадрів та роздільній здатності порівняно з PS4 Pro.

Однак цього разу Microsoft не планує оновлювати свою консоль, орієнтуючись на нове покоління, що робить PS5 Pro найкращим варіантом для оптимального ігрового процесу в GTA 6.

ПК-версія гри зазвичай виходить через півтора року після консольного релізу. Отже, гравці на PlayStation 5 Pro зможуть першими насолодитися історією Люсії та її партнера в найвищій якості.

Навіть якщо нова консоль Sony не зможе досягти 60 FPS, очікується, що режим продуктивності забезпечить 40-45 FPS завдяки технології змінної частоти оновлення (VRR).

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ