Оголошено дату виходу фільму з гри Minecraft

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Після тривалого очікування Minecraft нарешті отримає свій перший повнометражний фільм, в якому знімуться такі зірки, як Джек Блек та Джейсон Мамоа. Хоча вже було багато витоків інформації, шанувальники чекали офіційного підтвердження від Mojang, і цей момент настав. Студія оголосила дату прем’єри фільму на своєму офіційному акаунті у X.

Реклама

Фільм по Minecraft можна буде переглянути виключно в кінотеатрах. У публікації показано зображення крипера у реалістичному стилі, що надає цьому відомому персонажу зовсім новий вигляд, порівняно з тим, який звикли бачити гравці.

Коли відбудеться прем’єра фільму Minecraft?

Прем’єра запланована на 4 квітня 2025 року. Джек Блек виконає роль Стіва, а також до акторського складу приєднаються Джейсон Мамоа, Емма Майєрс, Даніель Брукс та Себастьян Хансен.

Відомо, що сюжет фільму розповідатиме про походження Стіва. Це підтвердив сам Джек Блек в одному з інтерв’ю. Пігліни виступатимуть антагоністами. Як саме буде розгортатися історія та як у фільмі покажуть ігрові механіки, поки залишається інтригою.

Нещодавно стався витік зображень мобів з фільму, що викликало неоднозначні реакції фанатів. Багатьом не сподобалося, як виглядають персонажі, і виникли питання щодо рішення створити кінофільм, а не повністю анімаційний проєкт.

Проте фільм уже завершений і готується до прем’єри. Усі з нетерпінням чекають на його вихід, щоб побачити, як його сприймуть глядачі. До того ж, на Netflix готується анімаційний серіал за мотивами гри.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ