Вийшов свіжий геймплейний трейлер STALKER 2: Heart of Chornobyl

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Розробники зі студії GSC Game World у рамках презентації Xbox Games Showcase 2024 показали новий геймплейний трейлер свого постапокаліптичного шутера з відкритим світом STALKER 2: Heart of Chornobyl.

Реклама

Свіжий трейлер STALKER 2: Heart of Chornobyl розтягнувся майже на три хвилини. Ролик називається «Час можливостей» та демонструє широту потенційних занять у грі, а також натякає на нелінійність сюжету.

Глядачі можуть побачити сутички з людьми, мутантами (наприклад, Контролером) та архіаномаліями, знайомі локації (на зразок заводу «Росток» та бару «100 рентген»), а також безпечні області, де можна відпочити та підготуватися до наступної вилазки.

«Зона така, якою її бачиш ти. Я показав тобі свою версію. Іди власною дорогою і тоді зможеш подивитися на Зону по-своєму», – наставляє головного героя персонаж на ім’я Ріхтер. Озвучка у ролику знову українська.

STALKER 2: Heart of Chornobyl вийде 5 вересня 2024 одночасно на PC (Steam, GOG, EGS, Microsoft Store), Xbox Series X і S, а також в Game Pass. Новий трейлер автори називають першим у низці літніх демонстрацій гри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: