Epic Games роздає дві круті гри – Outer Worlds і Thief

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із найбільших ігрових магазинів Epic Games Store анонсував безкоштовну роздачу двох популярних проектів. На цьому тижні користувачі можуть отримати The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition та Thief.

The Outer Worlds – популярна науково-фантастична рольова гра, розроблена Obsidian Entertainment. Ця студія створила легендарний Fallout: New Vegas.

«Ви прокидаєтеся після десятків років глибокого сну на кораблі поселенців, що пропав шляхом до земної колонії на краю галактики, і опиняєтеся в центрі масштабної змови, яка загрожує існуванню колонії. Досліджуйте різні планети та області Альціону, у тому числі загадковий астероїд Горгон та дивовижні винокурні Ерідана. Створений персонаж зможе вплинути на перебіг історії, зустрічаючи численні угруповання, що борються за владу», – з опису гри.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Thief – захоплююча гра в жанрі стелс-екшен, в якій ви станете вправним злодієм, що орудує в темному місті.

«Приміряйте на себе оповитий тінню вигляд Гарретта, похмурого і самотнього неперевершеного майстра злодійських навичок. Немає нічого, що було б вам не під силу: ні найскладніші пограбування, ні найнадійніше захований видобуток, ні найтаємніші секрети», — з опису гри.

Обидві ігри можна отримати до вечора 11 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.