Реліз GTA 6 може відбутися на початку 2025 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тлі циркулюючих чуток і підвищеного очікування з’явилася нова інсайдерська інформація, що натякає на потенційний ранній реліз Grand Theft Auto 6 (GTA 6). Оскільки ігрове співтовариство перебуває в напрузі, подробиці про терміни запуску та ексклюзивність релізу платформи викликали широкі спекуляції. Rockstar Games, відома своїм стриманим підходом до етапів розробки ігор, поки що не підтвердила ці повідомлення, залишивши фанатам збирати інформацію з різних джерел.

Користувач Reddit u/JarlOfRivia, який раніше здобув популярність завдяки точному передбаченню виходу першого трейлера GTA 6, тепер припустив, що гра може з’явитися на прилавках у період із січня по лютий 2025 року. Це відкриття стало несподіванкою для багатьох, враховуючи, що раніше Take-Two Interactive прогнозувала доходи за 25 фінансовий рік, що зі свого боку призвело до появи припущень щодо випуску гри у квітні 2025 року. Ігрова спільнота гуде від передчуття, оскільки це означатиме, що GTA 6 може стати доступною для гри значно раніше, ніж очікувалося.

Ще більше підігріває ажіотаж інформація про те, що другий трейлер GTA 6 може з’явитися до травня 2024 року, що збігається з планом Rockstar Games щодо прибутку. Крім того, недавнє оновлення сайту Rockstar, на якому GTA 6 з’явилася в розділі “Ігри”, змусило багатьох припустити, що попередні замовлення вже не за горами. Незважаючи на відсутність офіційного підтвердження, ці події викликали хвилювання в ігровій спільноті, і фанати з нетерпінням чекають будь-яких новин від Rockstar Games.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дискусія навколо доступності GTA 6 на платформах вилилася в такі припущення: гра, найімовірніше, дебютує на консолях PlayStation і Xbox, а версія для ПК з’явиться за рік або більше. Така стратегія відповідає історичним моделям релізів Rockstar Games, хоча й залишає ПК-геймерів у тривалому томливому очікуванні. Крім того, ймовірність виходу GTA 6 на консолях попереднього покоління, як-от PS4 і Xbox One, залишається низькою, що відображає перехід ігрової індустрії на новіше обладнання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.