Адміністрація Твіттера просить користувачів терміново змінити пароль

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно в Твіттері стався програмний збій, який залишив всі паролі в незахищеному вигляді. У зв’язку з цим користувачам рекомендують змінити пароль. 

Представники соцмережі повідомили, що помилка вже усунена, а слідів крадіжки даних не було виявлено. 

Технічний директор Твіттера опублікував повідомлення для всіх користувачів Твіттера:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Коли ви вибираєте пароль для свого облікового запису, ми використовуємо технологію, яка маскує паролі так, щоб ніхто в компанії не міг їх побачити. Це всесвітній стандарт шифрування, що використовуються всіма інтернет-сервісами. Нещодавно ми виявили баг, який скинув маскування, перетворивши список паролів в звичайний текст. 

Баг виправлений, і в ході дослідження не було виявлено слідів злому або неправомірного використання конфіденційних даних користувачів. Про всяк випадок ми просимо вас змінити пароль на всіх сервісах, де ви використовували той же пароль, що і в Твіттері. 

Ми самі виявили цю помилку, видалили всі збережені паролі і працюємо над додатковим захистом, щоб такого не відбувалося знову. »

Збій в роботі Твіттера – відмінний привід знову замислитися про безпеку в інтернеті. Оновити і ускладнити паролі, а також встановити двухфакторну авторизацію там, де це можливо. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.