Netflix випустила трейлер фільму “Вбивця” Девіда Фінчера

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Netflix опублікувала офіційний трейлер фільму “Вбивця”. Постановкою трилера займався режисер «Бійцівського клубу» Девід Фінчер. Прем’єра відбулася у рамках Венеціанського міжнародного кінофестивалю 3 вересня.

В основу сценарію ліг однойменний французький комікс Алексіса “Matz” Ноулента. Героєм фільму виступає досвідчений кілер, який переживає психологічну кризу і починає відчувати каяття за свої злочини.

Головні ролі виконали Майкл Фассбендер, Арлісс Ховард, Чарльз Парнелл, Керрі О’Меллі, Сала Бейкер та Тільда ​​Суінтон. Реліз на Netflix очікується 10 листопада 2023 року. Фільм також випустять в обмежений прокат у США.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У ролику представлені різні моменти життя головного героя. Зображено як спокійні сцени, де він задумливо розмірковує про свої вчинки та приймає важливі рішення, так і динамічні сцени, де кілер бореться з ворогами та виявляє свою майстерність у бою.

Крім цього, показані епізоди, де персонаж готує своє спорядження, перевіряє кожну деталь і впевнено вдягає глушник на зброю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.