Пошта Gmail переходить на новий дизайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google оголосила про початок поступового переходу пошти Gmail на новий дизайн з новими можливостями.

Щоб активувати новий дизайн, треба натиснути на шестірню в правому верхньому куті екрану і вибрати опцію “Спробувати новий інтерфейс Gmail”, повідомляється в офіційному блозі Google.

Більшість елементів залишилися на своїх місцях, але зазначається, що новий інтерфейс став світлішим. Однак в пошті з’явилися деякі нові функції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зокрема, тепер можна набагато простіше переглядати вкладення в листи без необхідності перегортати всю гілку листів, використовувати кнопку Snooze для нетермінових листів, до яких можна повернутися пізніше й отримувати простий доступ до інших онлайн-сервісів Google, таким як Calendar, Tasks і Keep.

Всі потенційно небезпечні листи будуть супроводжуватися великою червоною плашкою. Також в пошті з`явився конфіденційний режим. Він забороняє пересилати, копіювати або завантажувати лист; може знищити його з часом або вимагати ввести пароль для прочитання.

Також для веб-інтерфейсу Gmail стане доступна функція “Розумний відповідь”, яка раніше з’явилася в мобільному додатку. Вона генерує варіанти швидкої відповіді на листи за допомогою алгоритмів машинного навчання.

Мобільний додаток Gmail теж оновився. Тепер в ньому можна вказати пріоритетні листи, крім того Gmail почне пропонувати відписуватися від поштових розсилок, якщо ви перестали їх читати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.