Колишній менеджер Samsung очолив підрозділ Apple в Південній Кореї

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Колишній топ-менеджер Microsoft і Samsung став керівником південнокорейського підрозділу Apple. На кадрові перестановки звернуло увагу видання Bloomberg.

Брендон Юн працював на різних посадах в Microsoft протягом чотирьох років. Протягом останніх трьох років він працював корпоративним віце-президентом Samsung. Згідно з його профілем в LinkedIn, в квітні 2018 року його очолив підрозділ Apple Korea. Представники Apple відмовилися від коментарів.

Ймовірно, Юну доведеться налагоджувати відносини Apple з південнокорейською владою. У листопаді 2017 року, в день старту продажів iPhone X, правоохоронні органи Південної Кореї провели обшуки в офісі Apple і допитали співробітників. Передбачається, що це наслідки розгляду Apple з Комісією зі справедливої торгівлі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку квітня 2108 року стало відомо, що Apple не платила південнокорейським операторам за рекламу iPhone і ремонт смартфонів. Компанії поскаржилися на Apple і тепер виробнику iPhone загрожує штраф. Швидше за все, новому керівнику належить вирішити і це питання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.