Vodafone ввів нові тарифи після запуску 4G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія “Vodafone Україна” представила оновлену лінійку тарифів з урахуванням збільшення обсягу трафіку після запуску 4G.

Vodafone Україна представив оновлену лінійку тарифів Vodafone RED EXTRA. З урахуванням збільшення обсягу трафіку після запуску 4G, у новій лінійці збільшений обсяг мобільного інтернету. Залежно від обраного тарифу, клієнтам буде доступно 2, 5, 10 або 14 ГБ, у тому числі і в 4G мережі.

У компанії радять абонентам для “легкого початку” користування мобільним інтернетом тариф Vodafone RED EXTRA, який коштує 55 грн. Окрім 2 гігабайтів новим користувачам тарифу доступне безлімітне спілкування у Facebook, Twitter, Viber, WhatsApp, Skype і Telegram.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Водночас, наразі клієнти цього оператора можуть користуватись послугою за своїми діючими тарифами, однак невдовзі оператор також планує запустити оновлені.

“Із розвитком 4G з’явиться більше можливостей, нові швидкості, клієнти будуть отримувати новий досвід роботи з мобільним інтернетом. Тому тарифи зміняться, але незначно, і кожен абонент зможе знайти для себе такий, що найкраще його задовольняє”, – зазначають у компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.