В Україні запустили новий сайт для пошуку роботи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Державна служба зайнятості України активно впроваджує електронні сервіси. У 2018 році введено в експлуатацію новий веб-сайт “Єдине соціальне середовище зайнятості”.

Про це повідомляє Луцький міський центр зайнятості.

Завдяки новому сервісу можливо швидко та зручно здійснювати пошук вакансій та претендентів на роботу по всій Україні, подавати роботодавцям звітність в режимі онлайн, скористатись сервісом “Електронна черга”, отримати інформацію про ринок праці. Такий ресурс доступний не лише з комп’ютера, а й з мобільного телефону на базі програмного забезпечення Android та Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Електронний кабінет роботодавця” – це персональне автоматизоване робоче місце, де роботодавець має можливість із персонального комп’ютера чи мобільного телефону переглянути стан укомплектування заявлених вакансій, здійснити добір працівників шляхом перегляду резюме, подати звіти чи інформацію про наявні вакансії. Такий сервіс зорієнтований на скорочення витрат часу роботодавців.

В “Електронному кабінеті” безробітні громадяни можуть створити власне резюме, здійснити підбір роботи, ознайомитися із пропозиціями робіт тимчасового характеру, дізнатися про можливості професійного навчання. А також власник кабінету може переглядати дані про заплановані та фактичні відвідування центру зайнятості, отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю.

Скористатись сервісами нового сайту можливо за посиланням https://www.dcz.gov.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.