Стів Возняк «залишає» Facebook

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співзасновник Apple Стів Возняк повідомив, що залишає Facebook, на тлі побоювань з приводу безпеки особистої інформації, яку користувачі діляться з соціальною мережею.

«Я перебуваю в процесі виходу з Facebook. Це принесло мені більше негативу, ніж позитиву », – написав Возняк в своєму пості в Facebook в неділю. «У Apple є більш безпечні способи розповісти про себе. Я все ще можу це робити по-старому – через електронну пошту і текстові повідомлення », – додав Стів Возняк .

Пізніше в той же день, профіль «Woz» в Facebook, на якому було розміщено дане повідомлення був доступний і аккаунт був вилучений. Спроба зв’язатися з Возняком через його мобільний телефон не увінчалася успіхом, про це повідомив репортер USA TODAY Кевін Маккой.

Останні коментарі Стіва Возняка не єдині, які кидають тінь на Facebook. Так виступаючи на міжнародній бізнес-конференції в Монреалі в минулому році, Возняк заявив, що він намагається «уникнути Google і Facebook».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний директор Apple Тім Кук в кінці березня почав публічну критику на адресу соцмережі. Під час спільного інтерв’ю з Recode і MSNBC його запитали, що він би зробив з кризою, якби він був генеральним директором Facebook . «Я б не опинився в такій ситуації», – відповів Кук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.