«Київстар» повідомив, коли запустить 4G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Швидко – не завжди означає якісно» – гендиректор пояснює, чому «Київстар» запускає послугу пізніше за інших операторів.

Директор мобільного оператора «Київстар» Петро Чернишов заявив, що компанія планує запустити 4G вже 10 квітня. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Ми плануємо запустити 4G до 10 квітня», – написав він.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Певне зволікання пов’язано з тим, що «Київстар» як «законослухняна компанія» намагається отримати дозволи всіх регуляторів, а також проводить додаткові налаштування мережі, щоб надавати послуги якісного інтернету, зазначив Чернишов.

«Ви ж знаєте, що «Київстар» – законослухняна компанія. Ми чекаємо отримання всієї необхідної дозвільної документації та проводимо додаткові налаштування мережі, в зв’язку з новими вимогами контролюючих держорганів», – йдеться у повідомленні гендиректора компанії.

При цьому Чернишов наголосив, що «Київстар» скупив у держави найбільше частот 4G і найбільше базових станцій порівняно з іншими операторами.

«Ми купили найбільше частот 4G у держави і найбільше базових станцій 4G у постачальників. У нас просто буде краще», – запевнив СЕО компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОmind.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.