Тестування Counter-Strike 2 – як взяти участь і що потрібно знати про нову CS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тестування Counter-Strike 2, нової версії культової гри, триватиме до офіційного дебюту гри. Реліз Counter-Strike 2 заплановано на літо 2023 року, але конкретної дати ми ще не знаємо. Що ми знаємо точно, так це те, що ви можете протестувати Counter-Strike 2, а це означає, що ви можете спробувати свої сили в новій грі. Що потрібно зробити, щоб взяти участь у тестуванні, і як це зробити? Ось відповіді на найважливіші питання.

Тести Counter-Strike 2 – що потрібно знати?

Counter-Strike – це онлайн-феномен і одна з найпопулярніших FPS-ігор у світі. Гра виникла як мод для Half-Life, але її популярність, безумовно, застала творців зненацька. Вже більше десяти років гра продовжує утримувати першість і використовується на всіх видах кіберспортивних подій. Геймери довго чекали на новини про те, що Counter-Strike 2 розробляється, і тепер, коли з’явилася офіційна інформація на цю тему, залишається тільки чекати на дебют гри. Деякі професійні геймери вже встигли попередньо оцінити нове творіння, та й решта спільноти теж.

Хороша новина полягає в тому, що не всі зможуть спробувати Counter-Strike 2, тому що Valve буде відбирати гравців, які матимуть привілей грати в неї. Valve обиратиме гравців, які матимуть привілей грати в Counter-Strike 2, але це не означає, що не варто спробувати. Особливо, якщо ви активний гравець CS:GO. Саме вони матимуть можливість долучитися до тестувань. Вони триватимуть до офіційного запуску гри влітку 2023 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як записатися на тестування Counter-Strike 2?

Відбір тих, хто візьме участь у тестуванні Counter-Strike 2, ґрунтуватиметься на кількох факторах. Перш за все, до уваги братиметься нещодавній час гри в CS:GO (на офіційних серверах Valve), фактор довіри та лише баланс вашого акаунта в Steam. Ви отримаєте сповіщення в головному меню CS:GO про те, що вас обрано для участі в тестуванні Counter-Strike 2. Не забувайте регулярно перевіряти, чи не обрано вас для тестування нової CS.

Як мені протестувати Counter-Strike 2?

Якщо ви отримаєте запрошення на тестування Counter-Strike 2, вам потрібно буде натиснути кнопку “Взяти участь” у повідомленні. Після цього почнеться завантаження. Після його завершення вам потрібно буде перезапустити CS:GO і вибрати опцію “Обмежений тест”.

До якого часу триватиме тестування Counter-Strike 2?

Тестування Counter-Strike 2 триватиме до самого релізу гри, який відбудеться влітку 2023 року. Протягом усього часу до участі в тестуванні будуть запрошуватися нові гравці.

Що можна буде робити в Counter-Strike 2?

На самому початку тестування Counter-Strike 2 гравці отримають доступ до режимів Deathmatch і Tournament (нерейтинговий) на карті Dust II. З часом очікується поява більшої кількості можливостей, тобто інших ігрових режимів, карт або функцій.

Чи переходять предмети з CS:GO в Counter-Strike 2?

Хороша новина полягає в тому, що предмети з CS:GO потрапляють у Counter-Strike 2 у тестовій версії. Це, звісно, стосується оздоблення зброї, наклейок та інших предметів, якими ви володієте. Однак, на жаль, під час тестування Counter-Strike 2 ви не зможете їх змінювати. Це означає, що можливість наклеювати і дряпати наклейки, використовувати торгівлю зброєю або будь-що інше, що змінює наші предмети CS: GO, буде вимкнено. Однак, якщо ми захочемо модифікувати наші предмети, нам потрібно буде зробити це в CS:GO.

Як я можу повідомити про баги під час тестування Counter-Strike 2?

Тестування Counter-Strike 2 використовується, серед іншого, для того, щоб виявляти помилки і повідомляти про них розробникам, щоб у фінальній версії гри їх було якомога менше. Ті, хто потрапить на тестування, зможуть надіслати листа на адресу cs2team [at] valvesoftware [dot] com, вказавши в темі листа “CS2LT Report”. Важливо якомога детальніше описати в тексті листа помилку, що виникла, і те, як вона сталася. Знімки екрану також можуть бути корисними.

Чи можна грати в CS:GO під час участі в тестуванні Counter-Strike 2?

Так, ви все ще можете грати в CS:GO. Однак важливо зазначити, що ви будете грати в ту саму версію гри, що й інші гравці. Це означає, що коли ви будете грати в CS:GO, інші гравці також гратимуть у неї. Беручи участь у тестуванні Counter-Strike 2, ми будемо грати з іншими людьми, які також беруть участь у тестуванні.

Чи отримуєте ви PD під час тестування Counter-Strike 2?

Так, звичайно. Усі очки PD, зароблені під час тестування Counter-Strike 2, зараховуються до балансу PD і будуть перенесені в CS:GO.

Чи можна взяти участь у тестуванні Counter-Strike 2, якщо у тебе є блок або часовий штраф у CS:GO?

Якщо у нас є блок або VAC в CS:GO, ми не будемо допущені до участі в тестах нової CS. Якщо у нас є штрафні санкції в CS:GO, ми також не зможемо шукати ігри в Counter-Strike 2 і навпаки. Це означає, що якщо ми отримаємо часовий штраф під час тестування, цей штраф буде застосований і в CS:GO.

Чи можна записувати відео та транслювати його під час тестування Counter-Strike 2?

Так, Valve не має жодних обмежень.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.