Пошук в Google змінив алгоритм видачі новин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом року, пошуковий гігант Google тестував алгоритм подачі новин. І ось, нові правила вступили в дію. Тепер при пошуку, пріоритет буде віддаватися сторінок, які оптимізовані для мобільних пристроїв.

Google змінює правила гри

Раніше були два індексу – мобільний і десктопний, то зараз залишився тільки мобільний. Оскільки, останнім часом, люди віддають перевагу смартфону, адже він завжди під рукою. Саме тому, пошуковик пішов на такі зміни. Все заради зручності користувачів.

Однак, є в цьому правилі і виключення. Десктопні версії не пропадуть з пошуку. Якщо вони будуть більш точними для вашого запиту, то пошуковик їх покаже в першу чергу.

Відомо, що деякі веб-майстри вже отримали попередження в Google Search Console про підключення mobile-first індексування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОbad-android.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.