Apple оголосила дату своєї наступної презентації

FILE PHOTO: An Apple logo hangs above the entrance to the Apple store on 5th Avenue in the Manhattan borough of New York City, July 21, 2015. REUTERS/Mike Segar/File Photo

Компанія Apple оголосила, коли відбудеться чергова всесвітня конференція розробників WWDC, на якій зазвичай показують деякі новинки компанії.

Захід для розробників WWDC 2018 стартує в американському Сан-Хоcе 4 червня, пише Ars Technica.

Учасники програми розробників Apple і її Enterprise Program можуть подавати заявки на участь в конференції до 22 березня. Квитки будуть видаватися випадковим чином, а щасливчики повинні будуть заплатити $1599. Стільки ж квиток на WWDC коштував торік.

Для тих, хто не зможе бути присутнім особисто, конференція транслюватиметься в прямому ефірі на сайті Apple для розробників і в додатку WWDC для iPhone, iPad і Apple TV.

Основна увага буде приділятися програмному забезпеченню Apple, а не апаратним засобам. Apple, швидше за все, продемонструє iOS 12, наступне покоління свого програмного забезпечення для iPhone і iPad. Повідомляється, що Apple також працює над універсальною системою додатків для iOS і macOS, а також з новими Анімодзі.

Передбачається, що Apple зможе використовувати захід для анонсу нових пристроїв, включаючи недорогий планшет iPad 9.7 і новий iPad Pro, а також доступний ноутбук MacBook Air наступного покоління.

На минулорічній конференції WWDC Apple представила, зокрема, новий iPad Pro з діагоналлю екрана 10,5 дюйма зі зменшеними бічними рамками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.