У Instagram з’являться аудіо і відеодзвінки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цілком можливо, що в майбутньому соціальна мережа Instagram запропонує користувачам здійснювати аудіо та відедзвінки.

Інтернет-видання TechCrunch повідомило про знайдений прихованому коді іконки для «Дзвінків» і «відеодзвінків» в додатку Instagram для Android.

Коли TechCrunch продемонстрував цю знахідку, представник Instagram відповів:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, ми не можемо прокоментувати це.

Якщо в APK-файлі знаходять іконки для неробочих функцій, значить вони близькі до завершення, і компанія найближчим часом планує їх запуск.

Наявність можливості здійснювати аудіо та відео дзвінки може зробити Instagram ще більш серйозним конкурентом для мобільного застосування Snapchat.

Читач TechCrunch Ішан Агарвал зробив цей знімок екрана з іконками, знайденими усередині APK-файлу.

Введення таких функцій може повністю перетворити роль Instagram в житті користувача. У своїй нинішній формі соціальна мережа служить платформою, де можна спостерігати за епізодами з життя друзів. Однак користувачі все ще покладаються на чат-додатки, такі як Messenger, з можливістю здійснювати дзвінки. Після появи дзвінків більше не потрібно буде переходити в інші програми, адже досить просто відкрити приватні повідомлення і натиснути кнопку виклику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОmacdigger.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.