«Демонічна» дитина 8 годин тероризувала пасажирів

Один з пасажирів трансатлантичного рейсу з Німеччини в Ньюзарк, штат Нью-Джерсі в США опублікував на YouTube відеозапис, зроблений на борту.

На кадрах видно, як дитина дошкільного віку стрибає по сидіннях і верещить. Все це відбувається з явного схвалення матері неповнолітнього.

Автор ролика пояснив, що така поведінка тривала всі 8 годин польоту і назвав дитину «демонічною». Один з коментаторів зауважив, що крики дитини нагадують «озвірілу скажену собаку».

Коли саме стався інцидент, не уточнюється. Автор ролика має намір звернутися зі скаргою в авіакомпанію, що здійснювала рейс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 коментар

  1. Кожного разу користуючись міжміськими автобусами-спрінтерами, якісь демонічні істоти вмикають демонічні кацапські серіали, для загального перегляду в салоні! від 3 до 5 годин пекла! тиждень тому загалом змушений терпіти 6 годин катування дибілізм-милом!!! Щоб хоч якось абстрагуватись, увімкнув музику в наушниках, і зробити це довелось на таку гучність, що голова починала боліти- щоб чути лиш третину тієї ахінеї (коли вже не було сил спати так).
    Цих демонів – доханатка навколо, тільки образ змінюють!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я