«Демонічна» дитина 8 годин тероризувала пасажирів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Один з пасажирів трансатлантичного рейсу з Німеччини в Ньюзарк, штат Нью-Джерсі в США опублікував на YouTube відеозапис, зроблений на борту.

Реклама

На кадрах видно, як дитина дошкільного віку стрибає по сидіннях і верещить. Все це відбувається з явного схвалення матері неповнолітнього.

Автор ролика пояснив, що така поведінка тривала всі 8 годин польоту і назвав дитину «демонічною». Один з коментаторів зауважив, що крики дитини нагадують «озвірілу скажену собаку».

Коли саме стався інцидент, не уточнюється. Автор ролика має намір звернутися зі скаргою в авіакомпанію, що здійснювала рейс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоlenta.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: