Інтернет

Названі 6 найкращих платних ігор для Android в 2021

Share

Якщо вам набридло грати у безкоштовні ігри, у яких геймплей тісно пов’язаний із донатом, ця добірка саме для вас. Погодьтеся, іноді хочеться просто грати і не турбуватися про те, що вам потрібно зараз купити хорошу зброю або щось інше за справжні кошти, щоб перемогти противника. Для цього ми зібрали 6 цікавих, але платних ігор для Android, у яких донат не впливає на гру.

Перша гра – Final Fantasy VIII

Це цікава рольова гра, що має дуже велику історію. Скволл – це головний герой, яким ви гратимете. Ваша мета – це знищити ворогів, тим самим врятувати всесвіт. Також ви можете вирішувати, що покращувати у вашому персонажі. У Final Fantasy VIII цікавий сюжет, який не змусить нудьгувати. Гра коштує приблизно 700 грн, але її геймплей вартий того.

Друга гра – Banner Saga

Це тактично-рольова гра або як їх називають рогалик. Опинившись за часів вікінгів, вам потрібно буде тактично мислити, щоб вижити. Локації у ньому зроблено дуже красиво та цікаво. Найголовнішою фішкою Banner Saga є вибір та їх наслідки. Тобто ваше рішення може вплинути на сюжет. Атмосфера у цій грі захоплює та затягує надовго. Також є друга частина цієї гри, також платна. Вона так само цікава, як і перша, тому слід пройти дві.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третя гра – Downwell

Вона виконана у 8-bit стилістиці, що надає унікальності. Вам часто доведеться стратегічно мислити над кожним покращенням для персонажа. Суть гри – збирати певні бонуси та не потрапляти на ворогів, щоб виграти. Все потрібно робити продумано, тому що після кожної смерті гра починається спочатку.

Четверта гра – Dead Cells

Це інді-гра, яка має цікавий сюжет, але щоб її пройти, потрібно дуже постаратися. Спочатку вона була лише на комп’ютерах і згодом вийшла на Android. У неї можна грати як сенсорними клавішами, так і на бездротовому контролері. Dead Cells виконана у високій якості, що дуже вам сподобається. У цій грі є функція, за якою гра стала ще цікавішою. Ви повинні проходити все знову, якщо вмираєте. Але коли повернетесь до того місця, то все зміниться.

П’ята гра – GTA

Чому б не випустити найпопулярнішу серію Grand Theft Auto на Android? Так подумали Rockstar Games та випустили її на телефон. Ви можете купити такі ігри як San-Andreas, Chinatown Wars, Vice City, Liberty City Stories та GTA 3. Є можливість грати на бездротовому контролері або сенсорними клавішами. Цікаві сюжети, великі можливості, гарна графіка, яка надає чудової атмосфери – це змусить вас пройти їх до кінця. Цінник не дуже великий, тому вам слід пограти у них.

Шоста гра – Grimvalor

Теж має рольовий жанр та цікавий сюжет. Великий плюс у ній – це зручне керування. Графіка у Grimvalor дуже хороша як для телефонної гри. Що потрібно робити? У ній треба тактично чинити, коли вбиваєш ворогів. Є можливість покращувати можливості головного героя. Також є безкоштовна демо-версія, щоб зрозуміти, чи сподобається вам гра.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024