Названі 6 найкращих платних ігор для Android в 2021

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вам набридло грати у безкоштовні ігри, у яких геймплей тісно пов’язаний із донатом, ця добірка саме для вас. Погодьтеся, іноді хочеться просто грати і не турбуватися про те, що вам потрібно зараз купити хорошу зброю або щось інше за справжні кошти, щоб перемогти противника. Для цього ми зібрали 6 цікавих, але платних ігор для Android, у яких донат не впливає на гру.

Перша гра – Final Fantasy VIII

Це цікава рольова гра, що має дуже велику історію. Скволл – це головний герой, яким ви гратимете. Ваша мета – це знищити ворогів, тим самим врятувати всесвіт. Також ви можете вирішувати, що покращувати у вашому персонажі. У Final Fantasy VIII цікавий сюжет, який не змусить нудьгувати. Гра коштує приблизно 700 грн, але її геймплей вартий того.

Друга гра – Banner Saga

Це тактично-рольова гра або як їх називають рогалик. Опинившись за часів вікінгів, вам потрібно буде тактично мислити, щоб вижити. Локації у ньому зроблено дуже красиво та цікаво. Найголовнішою фішкою Banner Saga є вибір та їх наслідки. Тобто ваше рішення може вплинути на сюжет. Атмосфера у цій грі захоплює та затягує надовго. Також є друга частина цієї гри, також платна. Вона так само цікава, як і перша, тому слід пройти дві.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третя гра – Downwell

Вона виконана у 8-bit стилістиці, що надає унікальності. Вам часто доведеться стратегічно мислити над кожним покращенням для персонажа. Суть гри – збирати певні бонуси та не потрапляти на ворогів, щоб виграти. Все потрібно робити продумано, тому що після кожної смерті гра починається спочатку.

Четверта гра – Dead Cells

Це інді-гра, яка має цікавий сюжет, але щоб її пройти, потрібно дуже постаратися. Спочатку вона була лише на комп’ютерах і згодом вийшла на Android. У неї можна грати як сенсорними клавішами, так і на бездротовому контролері. Dead Cells виконана у високій якості, що дуже вам сподобається. У цій грі є функція, за якою гра стала ще цікавішою. Ви повинні проходити все знову, якщо вмираєте. Але коли повернетесь до того місця, то все зміниться.

П’ята гра – GTA

Чому б не випустити найпопулярнішу серію Grand Theft Auto на Android? Так подумали Rockstar Games та випустили її на телефон. Ви можете купити такі ігри як San-Andreas, Chinatown Wars, Vice City, Liberty City Stories та GTA 3. Є можливість грати на бездротовому контролері або сенсорними клавішами. Цікаві сюжети, великі можливості, гарна графіка, яка надає чудової атмосфери – це змусить вас пройти їх до кінця. Цінник не дуже великий, тому вам слід пограти у них.

Шоста гра – Grimvalor

Теж має рольовий жанр та цікавий сюжет. Великий плюс у ній – це зручне керування. Графіка у Grimvalor дуже хороша як для телефонної гри. Що потрібно робити? У ній треба тактично чинити, коли вбиваєш ворогів. Є можливість покращувати можливості головного героя. Також є безкоштовна демо-версія, щоб зрозуміти, чи сподобається вам гра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.