Названо знаки зодіаку, які постійно брешуть

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всім відомо, що навіть найчесніші та найнадійніші люди іноді брешуть. Ми брешемо на спасіння, щоб уникнути неприємної відповіді, або щоб приховати неприємну правду.

Близнюки

Життя, яке ведуть Близнюки, вільне від стресів та обмежень. Їм подобається бути незалежними від інших людей. Але саме тут у їхнє життя і закрадається диявольська брехня. У Зодіаку Близнюки представлені концепцією двоїстості. Це допомагає їм брехати так природно, що навіть близькі люди рідко ловлять їх на брехні. Іноді вони плутаються між двома протилежними аспектами життя. Ця внутрішня різноголосиця ставить їх у постійний стан дилеми, коли вони не знають, що реально, а що ні. Брехня стає для них єдиним виходом. Однак, володіючи двоїстою природою, люди-Близнюки зрештою брешуть більше собі, ніж іншим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рак

Рак-патологічний брехун, але на відміну від інших знаків у цьому списку, його брехня не призначена для того, щоб завдавати комусь болю. Рак буває дуже потайливий і воліє вести життя пустельника. Щоразу, коли хтось наближається до його лігва, він стає настороженим і підозрілим. Щоб захистити свій особистий простір, він брехатиме навіть через дрібниці. Для Рака виправдана брехня на спасіння. Він часто користується нечесними методами, щоб захистити себе та інших від заподіяння шкоди. Таким чином, будучи одним із найвправніших брехунів Зодіаку, він часто використовує обман з добрими намірами.

Водолій

Будучи бунтівним знаком, не дивно, що він опинився у списку брехунів Зодіаку. Водолій бреше, бо вважає, що має на це право. Інші не зрозуміють його єзуїтську філософію, але Водолій використовує її як спосіб досягти бажаного. Якщо знадобиться обдурити бізнес-партнера або маніпулювати співробітниками для кар’єрного просування — він зробить це без жалю. Здатність Водолія миттєво прочитувати абсолютно незнайому людину робить її особливо ефективними в обмані. Звикаючи брехати по-великому, вони переносять цю звичку навіть на дрібниці, часом не усвідомлюючи, навіщо це роблять.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.