Інтернет

Ворожіння на Хелловін: сім магічних ритуалів

Share

Існує повір’я, що в ніч на Хелловін відкриваються ворота в потойбічний світ. Саме тому магічні обряди та ворожіння цієї ночі набирають особливої ​​сили. Як правильно гадати цієї ночі пише “Апостроф”

Зазвичай цієї ночі люди мають намір хоч трохи відкрити завісу в майбутнє і дізнатися, що ж чекає попереду. Багато обрядів на любов схожі на ті, які використовують на інші свята. Найчастіше ворожать дівчата, багатьом з них не терпиться дізнатися, що чекає на них у коханні. 

Так, щоб побачити уві сні образ нареченого , потрібно перед сном з’їсти щось солоне, поставити біля ліжка склянку з водою і проговорити: “Наречений прийди, мене водою напої” . Після цього не можна ні з ким говорити, а одразу лягати спати. Згідно з переказами, уві сні до вас прийде людина, призначена долею. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ж вам хочеться дізнатися, коли вийдете заміж,  проведіть обряд з кільцем. Візьміть свою обручку, вона повинна належати саме вам, прив’яжіть її до нитки і візьміть у праву руку. Якщо колечко почало крутитися, то весілля буде скоро, а якщо залишається нерухомим – вам загрожує самотність.

Побачити свого судженого можна за допомогою ворожіння на яблуку . Візьміть велике червоне яблуко та поділіть його на дев’ять частин. Вісім шматочків потрібно самостійно з’їсти, а потім останній, дев’ятий, шматочок кинути через плече зі ловами “Наречений з’явись”. У цей момент можна побачити краєм ока силует обранця. 

Також можна спробувати ще один варіант ворожіння з яблуком та дзеркалом . Опівночі потрібно запалити одну свічку і є яблуко, дивлячись на своє відображення в дзеркалі і промовивши фразу “Наречений-ряджений приходь яблучко скуштувати” . У дзеркалі має з’явитися обличчя чоловіка, який стане вашим.

Ворожіння із дзеркалом – один із наймістичніших обрядів. Для нього знадобиться дзеркало, дві свічки та трохи святої води. Ворожити потрібно ввечері, на самоті і при вимкненому світлі. На стіл ставиться дзеркало, а поруч із ним дві церковні свічки, поряд ставиться ємність зі святою водою. Уважно дивіться у дзеркало і тричі повторіть слова: 

“Свічки тріщать у непроглядній темряві,
Зігріваючи мене своїм теплом.
Наречений-ряджений до мене прийди,
У дзеркало своє обличчя покажи”.

Після цього у дзеркалі з’явиться образ нареченого. Щоб не накликати біду, окропіть дзеркало святою водою та прочитайте “Отче наш”.

Є й ворожіння для дівчат, у житті яких вже з’явилася їхня кохана людина. Так, наприклад, є парне ворожіння на кохання . Щоб дізнатися як довго ви будете разом і яка чекає на вашу пару доля, візьміть з коханим по горіху і киньте їх у багаття. Якщо вони горять тихо, то і ваше життя буде спокійним і безтурботним, а якщо ж почнуть тріщати і спалахувати, то у відносинах будуть скандали і ревнощі, можливо, що ви скоро розлучитеся.

Щоб дізнатися, як ставиться до вас ваш юнак можна використовувати ворожіння на картах. Для цього візьміть колоду карт і дістаньте будь-яку лівою рукою. Значення залежатиме від масти карти:

  • черв’яки – юнак у вас закоханий;
  • бубна – ви йому подобаєтесь;
  • трефу – байдужі;
  • піка – дратує.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024