Ворожіння на Хелловін: сім магічних ритуалів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Існує повір’я, що в ніч на Хелловін відкриваються ворота в потойбічний світ. Саме тому магічні обряди та ворожіння цієї ночі набирають особливої ​​сили. Як правильно гадати цієї ночі пише “Апостроф”

Зазвичай цієї ночі люди мають намір хоч трохи відкрити завісу в майбутнє і дізнатися, що ж чекає попереду. Багато обрядів на любов схожі на ті, які використовують на інші свята. Найчастіше ворожать дівчата, багатьом з них не терпиться дізнатися, що чекає на них у коханні. 

Так, щоб побачити уві сні образ нареченого , потрібно перед сном з’їсти щось солоне, поставити біля ліжка склянку з водою і проговорити: “Наречений прийди, мене водою напої” . Після цього не можна ні з ким говорити, а одразу лягати спати. Згідно з переказами, уві сні до вас прийде людина, призначена долею. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ж вам хочеться дізнатися, коли вийдете заміж,  проведіть обряд з кільцем. Візьміть свою обручку, вона повинна належати саме вам, прив’яжіть її до нитки і візьміть у праву руку. Якщо колечко почало крутитися, то весілля буде скоро, а якщо залишається нерухомим – вам загрожує самотність.

Побачити свого судженого можна за допомогою ворожіння на яблуку . Візьміть велике червоне яблуко та поділіть його на дев’ять частин. Вісім шматочків потрібно самостійно з’їсти, а потім останній, дев’ятий, шматочок кинути через плече зі ловами “Наречений з’явись”. У цей момент можна побачити краєм ока силует обранця. 

Також можна спробувати ще один варіант ворожіння з яблуком та дзеркалом . Опівночі потрібно запалити одну свічку і є яблуко, дивлячись на своє відображення в дзеркалі і промовивши фразу “Наречений-ряджений приходь яблучко скуштувати” . У дзеркалі має з’явитися обличчя чоловіка, який стане вашим.

Ворожіння із дзеркалом – один із наймістичніших обрядів. Для нього знадобиться дзеркало, дві свічки та трохи святої води. Ворожити потрібно ввечері, на самоті і при вимкненому світлі. На стіл ставиться дзеркало, а поруч із ним дві церковні свічки, поряд ставиться ємність зі святою водою. Уважно дивіться у дзеркало і тричі повторіть слова: 

“Свічки тріщать у непроглядній темряві,
Зігріваючи мене своїм теплом.
Наречений-ряджений до мене прийди,
У дзеркало своє обличчя покажи”.

Після цього у дзеркалі з’явиться образ нареченого. Щоб не накликати біду, окропіть дзеркало святою водою та прочитайте “Отче наш”.

Є й ворожіння для дівчат, у житті яких вже з’явилася їхня кохана людина. Так, наприклад, є парне ворожіння на кохання . Щоб дізнатися як довго ви будете разом і яка чекає на вашу пару доля, візьміть з коханим по горіху і киньте їх у багаття. Якщо вони горять тихо, то і ваше життя буде спокійним і безтурботним, а якщо ж почнуть тріщати і спалахувати, то у відносинах будуть скандали і ревнощі, можливо, що ви скоро розлучитеся.

Щоб дізнатися, як ставиться до вас ваш юнак можна використовувати ворожіння на картах. Для цього візьміть колоду карт і дістаньте будь-яку лівою рукою. Значення залежатиме від масти карти:

  • черв’яки – юнак у вас закоханий;
  • бубна – ви йому подобаєтесь;
  • трефу – байдужі;
  • піка – дратує.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.