Геймери назвали найгірші ігри на сьогоднішній день

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Днями величезну популярність на ігровому підрозділі Reddit знайшов пост з нетривіальним обговоренням. Користувачі взялися з’ясувати, про витрачений на які тайтли часу вони шкодують найбільше. Підсумки цілком однозначні: майже всі повідомлення так чи інакше стосуються мультиплеєрних релізів.

Пост набрав майже 11 тисяч апвоутов і понад 5 тисяч коментарів. Абсолютними лідерами в якості об’єктів геймерского жалю виявилися онлайнові тайтли – EVE Online, FIFA, DOTA 2, League of Legends і інші. Багато користувачів відзначають, що коли вони вирішили зав’язати з тієї чи іншої мультіплєєрной грою, якість їх життя помітно зросла – ось настільки деструктивними виявляються деякі захоплення.

Ось невелика добірка популярних коментарів:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • «Мені дуже подобалася EVE, коли я тільки почав в неї грати, – просто веселився і отримував задоволення. А коли я заглибився, то зрозумів, що в ній потрібно гарувати набагато більше, ніж я був готовий », – ділиться ecish.
  • «EVE – це друга робота», – вторить йому Tyran_Cometh.
  • «Я шкодую про гру в FIFA. Величезна купа витрачених даремно годин в моєму житті », – нарікає Araenn.
  • «Шкодую про League of Legends, про кожного витрачений на неї годині. Десять чортових років. І так: я не покінчив з нею. Цей термін лише продовжує зростати », – побивається Dick_Kickum.
  • «Шкодую про WoW. Після неї я пообіцяв собі ніколи не грати в MMORPG. Тепер – тільки поодинокі тайтли, десь 3-4 години в тиждень », – каже OwnBusiness0.
  • «Кожна гра, в якій є рангові матчі або система престижу, рано чи пізно змусить вас відчувати негатив і втомить. Ігри веселіше, якщо грати в них чисто по фану », – робить висновок Prince_Kassad.
  • «Я зрозумів, що чим далі я від змагальних ігор, тим більше мені подобається грати», – вважає GioMike.

Серед інших «лідерів» є безліч ігор в жанрі «королівської битви», а також хіти на кшталт Heroes of the Storm, Call of Duty, The Elder Scrolls Online і цілий розсип корейських і китайських MMORPG. Ознайомитися з тред особисто можна за цим посиланням: для читання знадобиться базове знання англійської мови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.