Автори Dying Light 2 розкрили нові деталі гри

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Творці Dying Light 2 довгий час не виходили на зв’язок з шанувальниками, а чутки про проблеми з грою тільки розросталися. В середині березня розробники нарешті записали короткий ролик зі зверненням до геймерам, а тепер навіть поділилися новими подробицями про прийдешній екшені. Новини дуже навіть приємні.

На кілька запитань фанатів відповів ком’юніті-менеджер Techland на офіційному каналі Dying Light в Discord. Він повідомив, що сиквел можна буде повністю пройти в кооперативі, включаючи пролог і епілог. Правда, всі рішення, що впливають на сюжет, залишаться за заздалегідь обраним лідером групи.

Крім цього, представник Techland спростував чутки про підготовлювану для сиквела системі побудови бази. За його словами, в Dying Light 2 гравці як і раніше будуть використовувати притулку, як і в першій частині серії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що продовження паркур-екшену про зомбі як і раніше не обзавелося остаточною датою релізу. Очікується, що Dying Light 2 вийде в 2021 році на PC, PlayStation 4 і 5, а також на Xbox One і Series X / S.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.