В NVIDIA шокували фанатів кіберспорту виходом відеокарти GeForce RTX 3050

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія NVIDIA розробляє бюджетну відеокарту GeForce RTX 3050, яка стане найменш продуктивною серед моделей лінійки на архітектурі Ampere.

Відеокарта RTX 3050 буде використовувати чіп GA107, який також призначений для моделі RTX 3050 Ti, яка ще не вийшла. Новинка буде оснащена 2 048 ядрами CUDA і пам’яттю GDDR6 з 128-бітної шиною об’ємом 4 ГБ. Джерела зазначають, що RTX 3050 буде використовуватися тільки на ноутбуках – про десктопні версії інформації поки що не надходило.

Новина про вихід цієї відеокарти здивувала любителів кіберспорту, які очікували від компанії NVIDIA більш оптимального рішення для представників їх сфери – продукту з кращою продуктивністю, але з більш доступною ціною. Втім, більш успішні професійні кіберспортсмени, які можуть дозволити собі придбання більш потужних продуктів на ринку, не переймаються через дивні, на думку їх колег, виробничі рішення компанії-гіганта комп’ютерної промисловості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже зараз ігрові комп’ютери спортсменів оснащені кращими та найбільш потужними моделями відеокарт, що найкраще підходять для виступів на турнірах – наприклад, Nvidia GeForce RTX 3090 та AMD Radeon RX 6900 XT. А от для того, аби стежити за виступами зірок кіберспорту на найбільш престижних змаганнях в світі, а також прогнозувати їх результати на цих турнірах, потужне «залізо» не обов’язкове – достатньо скачати додаток 1xBet – однієї з найбільш багатих на події в лінії беттингової компанії на ринку, де кіберспортивні змагання завжди займають видне місце в списку.

Цікаво, що на відміну від фанатів кіберспорту, анонсована бюджетна модель відеокарти від NVIDIA дуже порадувала представників ринку криптовалют. Ще раніше «майнери» почали створювати ферми в Китаї для видобутку криптовалюти Ethereum з ноутбуками, в яких встановлені відеокарти NVIDIA. За їх прогнозами, модель GeForce RTX 3050 зробить їх діяльність ще більш ефективною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.