Android 12 порадує любителів мобільних ігор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом згадки про нові фішках Android 12 з’являються із завидною регулярністю. Після публікації даних про функції глибокого сну додатків і оновленому режимі багатозадачності стало відомо про ще два нововведення, одне з яких орієнтоване на геймерів, а друге дозволить легко ділитися доступом до бездротової мережі.

В даний час вібрація або включена, або вимкнена. Судячи з усього, вже в Android 12 з’явиться можливість настройки цієї функції з урахуванням амплітуди коливань, сили та інших параметрів. Нова команда буде особливо корисна при використанні зовнішніх геймпадов, які зможуть отримувати від підключеного смартфона докладні інструкції про те, якою саме має бути вібрація в тій чи інший момент.

Також стало відомо про більш простий спосіб поділитися доступом до бездротової мережі. Зараз для цього можна використовувати протокол Wi-Fi Easy Connect, передає пароль у вигляді QR-коду. Незважаючи на те що це досить простий і зручний спосіб, в деяких випадках він все ж може викликати труднощі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Android 12 з’явиться команда Nearby Share, яка спрощує процес обміну QR-кодом. Повідомляється, що в настройках буде режим спільного доступу до мережі, що дозволить поділитися QR-кодом з людьми, що знаходяться поблизу, таким чином відправляючи їм дані для доступу до Wi-Fi. Це не зажадає фізичного контакту, а значить, користувач зможе роздати мережу навіть того, хто знаходиться від нього на невеликій відстані або в іншій кімнаті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.