IBM змінила керівника українського офісу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Гендиректором представництва корпорації став український топ-менеджер.

Технологічна корпорація IBM повідомила, що з 1 січня генеральним директором представництва компанії в Україні призначено українця Валерій Шляхов.

Шляхов більше десяти пропрацював в американській компанії Sun Microsystems, яка до поглинання в 2010 році корпорацією Oracle була великим виробником серверів.

Протягом восьми років він очолював представництво Sun Microsystems в Україні та Молдові, а потім відповідав за роботу компанії в регіоні СНД.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після цього Шляхов чотири роки працював в німецькій компанії Wincor Nixdorf, яка спеціалізується на виробництві банківського устаткування. А останні 3,5 року очолював засновану ним українську IT-компанію Retail Service, яка надає послуги у сфері роздрібної торгівлі.

«Я радий можливості застосувати в компанії IBM весь мій досвід і знання українського ринку IТ-сервісів. В умовах постійно мінливої ​​ринкової кон’юнктури просунута аналітика і передові технології IBM дають відмінні можливості для цифрової трансформації бізнесу замовників», – прокоментував своє призначення Шляхов.

Відзначається, що на посаді гендиректора українського офісу IBM він змінив Пенко Динева, який обіймав цю посаду попередні сім років.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.