Як дізнатися, скільки залишилося інтернету: куди зникають мегабайти?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інтернет для сучасної людини давно на одній “полиці” базових благ цивілізації разом з електрикою, гарячою водою і газом. Але якщо воду і газ зазвичай відключають через технічні причини, інтернет найчастіше пропадає, тому що його забули вчасно оплатити, закінчився термін дії тарифу або мегабайти, передбачені вашим пакетом послуг. 

Що робити, щоб завжди бути онлайн? Експерти всеукраїнського мобільного оператора “Київстар” дали кілька слушних порад.  

Оптимізувати інтернет-трафік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для економії мегабайт не обов’язково завантажувати або купувати спеціальні додатки. Вони не роблять нічого такого, з чим ви не впораєтеся вручну. 

“Перше і головне – відключайте мобільний інтернет там, де є Wi-Fi. Найчастіша причина витоку трафіку: коли людина приходить додому і просто забуває переключитися “, – відзначили в Київстар.  

Ще один важливий момент – необхідно встановити обмеження в для додатків, які оновлюються автоматично. 

Щоб не витрачати зайвий трафік, активуйте опцію скачування оновлень тільки по Wi-Fi. Це можна зробити в налаштуваннях Google Play або Apple Store.

Контролювати витрату трафіку

Заведіть звичку регулярно перевіряти баланс: наприклад, дізнатися скільки залишилося інтернету Київстар можна за допомогою короткої комбінації * 112 #. Обов’язково налаштуйте контроль витрати трафіку через системну службу смартфона (на Android: “Налаштування” – “Контроль трафіку”). Там можна уставити ліміт, після досягнення якого прийде спеціальне повідомлення. 

Якщо всі перераховані методи не допомагають, і трафіку все одно не вистачає, можливо, варто задуматися про зміну тарифу. Виберіть пакет послуг зі збільшеним об’ємом мобільного інтернету або підключіть тариф безлімітним трафіком і забудьте про брак мегабайт.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.