Павло Дуров розкритикував новий iPhone 12 Pro і саму Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, що зниження комісії для розробників в App Store не вплинуло на негативне ставлення Павла Дурова до компанії Apple. Творець Telegram опублікував в своєму блозі пост, присвячений новому iPhone 12 Pro. Судячи з усього, смартфоном він залишився вкрай незадоволений.

«Тільки що спробував iPhone 12 Pro – це якийсь неймовірно незграбний апарат. Він виглядає і відчувається як збільшена версія iPhone 5 2012 випуску, але з потворним блоком камер, що стирчать на трьох різних висотах. Горезвісний чубчик і широкі рамки нікуди не поділися, через що співвідношення екрану до корпусу вкрай низька, і в цілому він відчувається як застаріле пристрій », – пише Павло Дуров.

Він також заявив, що через 9 років після смерті Стіва Джобса Apple все ще живе за рахунок технологій і репутації, які він свого часу побудував. На його думку, за цей час компанія не показала яких-небудь значущих інновацій. Павло впевнений, що саме тому продажі iPhone в цьому році просіли на 21%, а якщо нічого не зміниться, то через 7-10 років частка Apple на загальносвітовому ринку буде вкрай малою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.