Цукерберг вирішив покращити свою соцмережу

Засновник та генеральний директор компанії Facebook обіцяє виправити недоліки своєї соціальної мережі та зробити її більш корисною та приємною для людей.

Про це він написав на свої офіційній сторінці в соцмережі, повідомляє Depo.ua.

Щороку він публікує свої персональні виклики та плани на майбутній рік. Незважаючи на це, у 2018 Цукерберг поставив собі за мету не звичне персональне завдання, а плани, пов’язані з його робою, аргументуючи це їхньою суспільною важливістю.

“Світ зараз перебуває в стані тривоги і поділу, тож для Facebook є багато роботи попереду. Починаючи від захисту нашої спільноти від зловживань та ненависті, обороною від втручання держав та завершуючи завданням переконатись у тому, що час, проведений у соцмережі Facebook був корисним”, — написав Марк Цукерберг у своїх планах на 2018 рік.

Крім цього, він згадує девіз компанії під час її заснування,”give people the power” (дати людям владу), і говорить про те, що компанії потрібно знову повернутися до цих цілей. Через маніпуляції із соцмережами, спостереженням з боку держав складається, враження, що соцмережі перестали вести суспільство до децентралізації влади.

“З ростом кількості великих технологічних компаній та урядів, що використовують технології стеження за громадянами, багато людей тепер вважають, що технології ведуть швидше до централізації, ніж навпаки”, — додає Цукерберг.

Марк Цукерберг — засновник та ідейний натхненник компанії “Facebook”, є одним з найбагатших людей планети. У цьогорічному рейтингу “Forbes” найбільш успішних бізнесменів він отримав четверте місце. Прибутки його компанії в 2017 році пов’язані, перш за все, з розвитком рекламних функцій додатку. Наразі він володіє 72 мільярдами доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.