Опубліковано список новинок, які Apple покаже на прийдешній презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора компанія Apple несподівано оголосила дату чергової презентації. Не чекаючи офіційної трансляції з місця подій, видання Bloomberg з посиланням на власні джерела вже розмістило на своєму сайті очікуваний список пристроїв бренду, які готуються до релізу.

Уже відомо, що компанія планує перевести власні комп’ютери на фірмові чіпи Apple Silicon замість процесорів Intel. І, за даними джерела , першими моделями нового покоління стануть 13-дюймовий MacBook Air, а також MacBook Pro з діагоналлю екрана 13 і 16 дюймів, анонс яких очікується на майбутній презентації. Bloomberg відзначає, що інших нововведень, крім заміни CPU, від прийдешніх новинок очікувати не варто. Втім, вже в 2021-му, за словами авторитетного аналітика Мін-Чі Куо, серію фірмових ноутбуків чекає черговий редизайн.

Апгрейд лінійки десктопів Mac очікується в наступному році – за запевненням мережевих інформаторів, компанія працює над оновленим iMac і повністю новим Mac Pro. Розмір корпусу останнього, як очікується, буде приблизно вдвічі менший, ніж у актуальної моделі. Системному блоку приписують 12-ядерний процесор, схожий по архітектурі з мобільним A14 Bionic, але має більшу продуктивність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація новинок Apple відбудеться через тиждень, 10 листопада. З чуток, в ході заходу компанія представить і інші продукти: повнорозмірні навушники AirPods Studio, «маячки» AirTag і нову приставку Apple TV.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.