Microsoft анонсувала нову клавіатуру і комп’ютерну миш

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft вчора представила абсолютно новий ноутбук Surface Laptop Go, а також нові версії Surface Pro X на базі ARM , але на цьому анонси не закінчилися. Редмондской гігант також представив кілька нових аксесуарів.

По-перше, це нова компактна клавіатура Microsoft Designer Compact Keyboard з підтримкою Bluetooth і дворічним терміном роботи без підзарядки. Вона може перемикатися між трьома пристроями на льоту, пристрій буде доступний в двох кольорах за 70 доларів. Також бажаючим запропонована окрема цифрова клавіатура Microsoft Number Pad, яка коштує 25 доларів.

Нова комп’ютерна мишка Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse відрізняється ергономічним дизайном з упором для великого пальця і ​​двома налаштованим кнопками. Судячи з назви, новинка створена на базі провідного ергономічної миші Microsoft, яка коштує 40 доларів, але бездротова версія буде пропонуватися за 50 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також  в асортименті з’явився новий бездротовий адаптер дисплея, який тепер підтримує 4K. Бездротові адаптери дисплея дозволяють підключати комп’ютер до телевізорів по бездротовій мережі з використанням технології Miracast. Пристрій коштує 70 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.