Sony представить найпотужнішу версію PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже в листопаді нинішнього року японська корпорація Sony запустить у продаж нову ігрову приставку PlayStation 5, оснащену за останнім словом техніки і технологій. Вона отримає вкрай потужне технічне оснащення, зробить яке її дуже і дуже продуктивною, завдяки чому їй виявиться під силу запускати відеоігри в дозволі високої чіткості 4K UHD при частота 60 кадрів в секунду або навіть вище.

Це, безумовно, вкрай приємно порадує всіх користувачів, але нічого дивного в усьому цьому бути просто навіть і не може, тому що гра в дозволі високої чіткості – це мрія кожного сучасного геймера. Тим не менш, не варто тішити себе ілюзіями, що ігрова приставка Sony PS4 зможе досить довго залишатися актуальною, тому що це далеко не так.

Так, вона буде дуже потужною, але її потенціалу вистачить на пару років. Саме тому японська корпорація вже зараз щосили створює таку новинку, як PlayStation 5 Pro, а повідомив про це відомий журналіст Сендз Нісікава. За його словами, нова приставка отримає дуже і дуже потужне технічне оснащення, складе загальна сумарна продуктивність якого 18 терафлопс.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для порівняння, доступна зараз у продажу PS5 забезпечує обчислювальну потужність на рівні 10,28 терафлопс, тобто є вона набагато менш потужною. Дуже значна додаткова продуктивність дозволить консолі PlayStation 5 Pro не просто запускати гри в дозволі високої чіткості, але ще і забезпечити роботу шолома віртуальності реальності PS VR 2-го покоління, дозволить який легко і просто зануритися в ігровий процес, отримуючи від такого максимум задоволення.

За наявними зараз даними, цей шолом отримає два вбудованих екрану з роздільною здатністю 4K Ultra HD кожен, а частота таких складе 60 Гц. Очікується, що коли в продаж надійде приставка PS5 Pro, коштувати вона буде близько $ 1000, тобто бажаючим її придбати доведеться викласти за неї вкрай багато. Її вихід заплановано на 2022 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.