Гігантський японський робот Gundam зробив перші кроки

Один з найбільш поширених аніме у Країні Вранішнього Сонця є Gundam. Уже 40 років дана галактика розвивається спільно з кожним новим поколінням шанувальників. У першій половині року почалося будівництво великого 18-метрового бота згідно аргументів телесеріалу, але не так давно інженери виявили, то що робот може рухати руками також в тому числі і йти.

У процесі наступного тесту 18-метровий машина практично прокинувся. Дане явище широко висвітлювалося в японській пресі також спровокувало бурю почуттів близько шанувальників світу Gundam. В одному з відеоматеріал можливо бачити, так само як 25-тонна машина піднімає руки, йде також в тому числі і присідає. У самому процесі абсолютно всіх даних розпоряджається колектив інженерів, проте ніяк не оцінити настільки масштабну конструкцію неможливо.

На ранніх етапах будівництва передбачалося завершити робота до жовтня цього року, але пандемія коронавируса значно віддалила терміни. За словами підрядника, машина буде повністю готова до кінця року. Побачити її можна в розважальному центрі Gundam Factory Yocohama, який розташовується в парку Ямасіта міста Йокогама. Відвідувачам дозволять оглянути ангар, звідки виїжджає робот, побачити візуалізацію процесу його створення і піднятися на оглядовий майданчик. Про те, що в парку буде широко представлена ​​сувенірна продукція, і говорити не варто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.