Компанія Xiaomi озвучила дату презентації нових флагманів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський виробник гаджетів офіційно оголосив, що смартфони флагманської серії серії Mi 10T представлять 30 вересня.

Xiaomi не розкриває технічних характеристик пристроїв, але, швидше за все в рамках заходу в Китаї представлять не одну, а відразу три нові моделі.

Відзначається, що серія Mi 10T буде представлена ​​під час онлайн-презентації, запланованої на 30 вересня.

Захід розпочнеться о 14:00 GMT (о 17 год за київським часом). Трансляцію можна буде подивитися у прямому ефірі в Twitter, Facebook, YouTube і на Mi.com.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серія Mi 10T включає Mi 10T Lite, Mi 10T і Mi 10T Pro. Mi 10T і Mi 10T Pro отримають дисплеї з отворами для камер і високою частотою оновлення, процесори Snapdragon 865, до 8 ГБ оперативної пам’яті і до 256 ГБ пам’яті. 

Крім того, дисплеї отримали підтримку технології MEMC для динамічної компенсації якості зображення, яка повинна робити картинку на екрані більш плавною.

Версія Pro отримає основну задню камеру на 108 МП, а стандартна модель буде мати датчик на 64 МП. Просочилося зображення показало, що Mi 10T Pro буде продаватися за 699 ​​євро.

Xiaomi також готувалася представити телефон з підтримкою 5G, стартова ціна якого буде близько 300 євро, є ймовірність, що це може бути Mi 10T Lite.

Нагадаємо, в середині флагманські смартфони Xiaomi Mi 10T і Xiaomi Mi 10T Pro «засвітилися» на сайті Amazon, а незабаром видання MuyComputer опублікувало докладні специфікації новинок.

Згідно витоку, обидва апарати будуть працювати на топовом процесорі Qualcomm Snapdragon 865. Молодша модель отримає модифікацію з 6 ГБ а старша – 8 Гб оперативної пам’яті. Обидві моделі будуть мати накопичувачі на 128 або 256 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.