Microsoft додала у Windows 10 аналог додатку Zoom

Microsoft опублікувала пробну версію Windows 10 в рамках програми попередньої оцінки Insider, в якій була додана функція відеоконференцій Skype Meet Now. Учасники тестування прозвали нову функцію не інакше, як “вбивцею” Zoom, повідомляє Windows Latest.

Skype Meet Now володіє таким же широким функціоналом, як у Zoom: створення посилань на конференції, мобільний і десктопний клієнти, запис відео, змінний фон і іншими зручними речами. Але у дітища Microsoft є головна і незаперечна перевага – необмежений час відеотрансляцій, на відміну від Zoom, де безкоштовний сеанс триває всього 40 хвилин.

Ще одна важлива перевага Skype Meet Now – відеодзвінок можна прийняти або через десктопний клієнт Skype, або через веб-додаток Skype в браузері Edge і Chrome. В останньому випадку, навіть не маючи аккаунта і встановленого Skype, користувач все одно отримує доступ до всіх функцій месенджера.

За задумом Microsoft, Meet Now стане особливо популярним серед корпоративних користувачів, які не можуть використовувати на роботі відеодзвінки Facebook Messenger, WhatsApp, Zoom або Facetime. На цей момент вбудована в Windows 10 функція знаходиться в стадії тестування і поки неясно, коли вони стануть доступними для звичайних користувачів.

З іншого боку, Skype Meet Now окремо давно доступний ще з весни 2020 року і користуватися всіма його можливостями може будь-хто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.